Demonstratie aangekondigd 20 oktober 2023

 In Nieuws

Kappen met Kolen/Extinction Rebellion heeft op social media aangekondigd om op vrijdag 20 oktober te komen demonstreren bij Tata Steel. Daar bereiden we ons op voor, want we willen graag dat alles netjes verloopt en onze (firma)medewerkers zonder problemen naar werk en naar huis kunnen gaan.

Bericht van Tata: Een belangrijk onderdeel van de voorbereiding is dat we calamiteitenroutes hebben aangewezen, zodat onze (firma)medewerkers kunnen uitwijken en een alternatieve route kunnen kiezen op weg naar het werk of juist naar huis.

En uiteraard is het belangrijk om altijd netjes te blijven tegen de demonstranten en ook op social media feitelijk en vriendelijk te blijven.

In deze pdf: Toegangen Tata Steel  vindt u een kaart waarop de calamiteitenroutes staan aangegeven.

Print hem uit en leg hem in uw auto, zodat je weet waar u heen kunt als onze poorten geblokkeerd zijn. Op het kaartje staan in het groen de drie hoofdtoegangspoorten aangegeven. In het rood staan de negen calamiteitenhekken.

Let op: afhankelijk van het soort calamiteit, bijvoorbeeld een demonstratie of een emissie, het tijdstip waarop, en de weersomstandigheden, kunnen een of meerdere hoofdtoegangspoorten en calamiteitenhekken geopend worden.

Dit wordt per calamiteit situationeel beoordeeld en op dat moment pas kenbaar gemaakt via de interne mediakanalen. Er is geen bewegwijzering met borden mogelijk naar de betreffende toegangspoort(en) en calamiteitenhek(ken).

Zodra u verneemt welke poorten en hekken er open zijn, maakt u een keuze en rijd je op basis van dit kaartje naar de door u gekozen uitgang.

We zullen u op de hoogte houden van de actuele situaties via de VPIJ website / Nieuws.

Recente nieuwsberichten

Start typing and press Enter to search