Nieuw lid: TechResources

 In Nieuws

Nieuw lid: TechResources (Cyril Swart)

Beschrijf jezelf in een aantal woorden?

Mijn naam is Cyril Swart, ik ben eigenaar van TechResources sinds 2015. Ik heb het overgenomen van Will Cappelle die vanaf 1989 de zaak heeft opgebouwd.

Ik woon in Alkmaar samen met m’n vrouw en ben 33 jaar getrouwd. M’n kinderen zijn min of meer het huis uit. M’n zoon studeert aan de HTS in Leeuwarden en m’n dochter rondt dit jaar de iPABO af. Zij gaat aan de slag als lerares op de basisschool waar zij zelf als kleuter begonnen is.

Ik ben technisch opgeleid en heb in Beverwijk op de Wenckebach MTS gezeten. Na de schooltijd was het toch interessanter om als engineer aan de slag te gaan en kwam ik zodoende in contact met klanten en deed ik al snel meer in verkoop dan in engineering. In 1992 ben ik m’n eigen detacheringsbureau gestart waarin ik alleen technici detacheerde. Dit is PBS waarmee ik nu alleen internationale opdrachten verwerk. Dit is het detacheren van Commissioning Engineers over de gehele wereld en de werving doe voor bedrijven in het Midden Oosten die actief zijn in de infrastructuur of projectontwikkeling.

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Voor het werk spreek ik veel mensen. Het is van belang dat ik de mensen waarmee wij gaan werken goed leer kennen. Het gaat hierbij om de relaties en de kandidaten.

We beginnen niet extreem vroeg maar de dag is goed gevuld met het organiseren van alle zaken om de detacheringen heen. Het sluiten van contracten en iedereen voorzien van de juiste informatie. Gelukkig wordt veel van het administratieve werk door mijn collega Anouk Putter gedaan. Daarnaast wordt de planning ingevuld door Jan Stravers die nu als Technisch Directeur de zaken behartigt.

 

Wat betekent VEILIGHEID voor jou?

Veiligheid betekent veel voor mij. Ik vind het erg belangrijk om voor een veilige werkomgeving te zorgen. Omdat wij zelf niet op de werkplek aanwezig zijn moeten wij zorgen dat onze mensen zich goed bewust zijn van hun eigen veiligheid. Dit doen wij door hier van te voren goed over na te denken en afspraken over te maken. Zo kan het personeel aan het einde van de dag weer heelhuids aan de eettafel zitten. De veiligheid is de laatste jaren sterk verbeterd maar we zien ook dat we er nog niet zijn. Zolang mensen nog de onveiligheid in gestuurd worden door de leidinggevenden …..

Het is natuurlijk zo dat tijdens een stop er veel goed geregeld is, maar we zijn dan met veel mensen in een zeer korte tijd tegelijkertijd op dezelfde plek aan het werk wat niet altijd veilig is.

Gelukkig zijn wij al heel lang ongeval vrij en dat houden we graag zo.

Wil je nog iets toevoegen aan dit ‘gesprek’ voor onze VPIJ leden?

Van harte helpen wij alle partijen aan goed personeel met veel ervaring en een goed besef van veiligheid. Zij krijgen van ons ook alle dekking als zij menen een onveilige situatie te moeten melden.

 

Recente nieuwsberichten

Start typing and press Enter to search