Nieuw lid: Lanser’s Trio

 In Nieuws

De grondlegger van Lanser’s Trio werd begin jaren 70 door het toenmalige Hoogovens benaderd om ze te helpen bij een calamiteit. Een bulldozer die op dat moment vlakbij aan het werk was werd op transport gezet om hierbij te assisteren. Daarmee werd het fundament gelegd voor wat later Lansers Trio zou worden. In 1979 Lansers Trio opgericht en kreeg zij een vaste plek binnen de organisatie van wat nu Tata Steel heet.

In de opvolgende jaren werd de dienstverlening uitgebreid. De verhuur van shovels en rupskranen ter ondersteuning van de scheepslossing, Om de opdrachtgever nog beter van dienst te kunnen zijn specialiseerde het bedrijf zich in de jaren 90 in mobiele transportbanden en bunkers. Deze mobiele oplossingen draaien op elke gewenste locatie, om zo bij calamiteiten productie derving te voorkomen. In het nieuwe millennium kwam het breek- en zeefwerk erbij. Lanser ’s Trio is machines gaan leveren die rond een vaste en mobiele opstellingen deze werkzaamheden zijn gaan uitvoeren. Om het bedrijf hierin te onderscheiden begon het met het aanbieden van slimme onderhoudscontracten om de opdrachtgever van A tot Z te ontzorgen m.b.t het machinepark.

Sinds 2020 is Lanser’s Trio trots onderdeel van de 3B groep. Onze blik is volledig gericht op de toekomst waarbij wij vertrouwen op onze jarenlange ervaring. De 3B groep heeft mij, Dave Vinke (36) vanaf datzelfde jaar gevraagd om volledig leiding te nemen bij Lanser’s Trio. Dat is niet vanzelf aankomen waaien. Ik ben twintig jaar geleden als jonge machinist bij Lanser’s Trio binnengekomen. In de jaren die volgende heb ik alle facetten binnen het bedrijf leren kennen en de benodigde kennis en ervaring opgedaan. Samen met de toenmalige aansturing heb ik het bedrijf helpen opbouwen. Een opbouw van 20 tot hedendaags 150 werknemers. Deze exploitante groei is mede ontstaan door de overname van de bedrijfsactiviteiten (op Tata Steel), activa en personeel van ABEKO vorige jaar september 2021.

Voor mijn werk als operationeel directeur van Lanser’s Trio beginnen de dagen ’s morgens vroeg rond 05.00 uur en eindigen ’s avonds. Het vergt veel tijd, waardoor ik graag mijn overige tijd spendeer aan mijn twee dochters en zoon. Die altijd wel een nieuwe activiteit weten te verzinnen om hun vader voor te strikken. Momenten waar ik samen met mijn vrouw, moeder van mijn kinderen van geniet.

Recente nieuwsberichten

Start typing and press Enter to search