Nieuw lid: HOCO RST

 In Nieuws

Mijn naam is Erik Lute en 21 jaar werkzaam bij dit mooie staalbedrijf. Na verschillende functies bij DSP, Inkoop en Logistiek geef ik vanaf 1 april 2021 leiding aan Hoco-RST. Dit bedrijf is een joint venture van Tata Steel en Court Holdings uit Canada. Hoco staat voor HOogovens en COurt Holdings. RST staat voor Roll Surface Technology. Het betreft het eroderen en verchromen van werkwalsen. Dit doen wij voor de slijperij van Packaging, KB2 en CPR in een vol continue vijf ploegendienst. Het betreft zo’n 20.000 oppervlakte behandelingen per jaar.

Wij zijn gevestigd in een van de fabriekshallen van Packaging,  de zogenaamde L-hal. Het Canadese bedrijf doet soortgelijke activiteiten op 40 verschillende productielocaties over de hele wereld, veelal ook in een joint venture structuur met een staalbedrijf, zoals Tata Steel UK, Thyssen Krupp, Arcelor Mittal en Chinese staalbedrijven.

Dit maakt de functie ook erg leuk omdat je samen met de buitenlandse collega’s voor dezelfde uitdagingen staat, zoals veiliger en gezonder werken.

Sinds kort ben ik lid van het OHSE-team van Court Holdings Europe om de veiligheid, gezondheid en milieu performance verder te verbeteren.

Ik kijk er naar uit om samen met VPIJ initiatieven te nemen om veiligheid te verbeteren. Daarnaast vind ik het persoonlijk erg leuk om onderdeel te mogen zijn van het idee van 5 jaar geleden, de start van VPIJ.

Mocht je eens willen kijken wat Hoco-RST doet, geef mij dan een seintje.

Met vriendelijke groet,

Erik Lute

Recente nieuwsberichten

Start typing and press Enter to search