Feestelijke opening VPIJ park

 In Nieuws

 

Op 18 oktober 2018 is in het bijzijn van de VPIJ leden en een afvaardiging van Tata Steel (o.a. Hans van den Berg, Mark Denys, Dionne Ruurda, Jeffrey Flemming, Annemarie Mulder, EiseJan Wattel, Gerard Jägers) het VPIJ park aan de Hooglandtweg officieel geopend. Het VPIJ park met 100 zomereiken, twee bankjes en gedenkteken is ons centennial cadeau aan Tata Steel. Het park is aangelegd door VPIJ lid Van der Meij. Hieraan voorafgaand heeft een werkgroep van VPIJ en Tata Steel maandenlang bij elkaar gezeten om een passend cadeau te realiseren. In deze werkgroep zaten: SAB detachering, Brand, Megacon, Eurest , een afvaardiging van het VPIJ bestuur en Tata Steel. Talloze ideeën zijn de revue gepasseerd tot wij het ‘eureka’ moment hadden. En toen moest het worden gerealiseerd…dat hebben wij geweten! Maar eerlijk is eerlijk: wat een prachtig resultaat.

De weergoden waren ons op 18 oktober goed gezind, wij hadden eigenlijk geen beter weer kunnen treffen. Een ieder werd hartelijk ontvangen met koffie, thee,plus een heerlijke VPIJ petit four.

Al van ver was de grote kraan van Mammoet te herkennen en wapperden de VPIJ vlaggen iedereen tegemoet. De speeches werden gehouden door de werkgroepleden Bert Oldenburg (Eurest) en Mart Hester (Megacon). Ruud Busink (Tata HSE) completeerde het geheel met een uitleg over het plan “Staalblauwtje”.

Clement Kieftenbeld en Hans van den Berg gaven het startsein om het standbeeld te onthullen. Dit werd uiterst vakkundig door de mannen van Mammoet met de giga kraan uitgevoerd. Hans was zichtbaar verrast en blij met het gedenkteken en richtte nog een dankbaar woord tot alle aanwezigen.

 

 

WIJ DANKEN ALLE VPIJ LEDEN EN TATA VOOR HUN KOMST! Wij kijken met trots en vreugde terug op dit mooie moment dat wij Tata Steel een duurzaam en gedenkwaardig cadeau hebben kunnen aanbieden.

SPECIALE DANK AAN:

Van der Mij (aanleg park)

Megacon (realisatie gedenkteken)

Eurest (catering en onderhandelingen tijdens het hele proces)

Mammoet (leveren van de kraan)

Ruud Busink (het realiseren van een terrein op Tata Steel)

Recente nieuwsberichten

Start typing and press Enter to search